Opskaler din butik eller virksomhed med ubemandet teknologi.

Ubemandede systemer

Skræddersyede systemer efter dine behov. Sikker, fleksibel og overkommelig.

Sikkerhed

Ledende inden for hybrid og fuldt ubemandet handel siden 2015.

Om os
21 december 2023

HonestBox og Wave indleder samarbejde

wave

HonestBox og Wave indleder samarbejde for at lette overgangen til hybridbutikker

Europas førende software til hybridbutikker, HonestBox og Wave har startet et samarbejde for at gøre det nemmere for butikker at konvertere til hybridbutikker.

Gennem dette partnerskab vil HonestBox fungere som en nøglekomponent og udgøre en integreret del af Wave. Dette gør Wave-kunder i stand til nemt og effektivt at konvertere deres butikker til ubemandede enheder. HonestBox vil levere en end-to-end-løsning til selvbetjening, transit og sikkerhed.

“HonestBox er den førende aktør inden for ubemandet handel, og deres velintegrerede og brugervenlige løsninger gør dette samarbejde muligt. Sammen kan vi tilbyde vores kunder en komplet og problemfri hybridløsning til butikkerne,” siger Dick Lundqvist, Business Area Manager hos Wave.

“Wave er et populært kassesystem, der bruges af mange butikker i Sverige. Vi er overbeviste om, at dette samarbejde vil åbne muligheder for, at endnu flere butikker kan få glæde af fordelene ved hybridkonceptet,” siger Magnus Berglund, CEO & medejer af HonestBox.

Samarbejde