Opskaler din butik eller virksomhed med ubemandet teknologi.

Læs om ubemandede butikker

Skræddersyede systemer efter dine behov. Sikker, fleksibel og overkommelig.

Læs mere om teknologien bag vores produkter

Ledende inden for hybrid og fuldt ubemandet handel siden 2015.

Kontakt os
Løsninger
Varuautomat från HonestBox

En fuldt lastet minibutik med alt, hvad dine medarbejdere har brug for. Du vælger indholdet, dine medarbejdere handler og vi sørger for teknologien.

Vores automater

varuautomat borstat stål
varuautomat svart
varuautomat med logotyp
dubbel varuautomat med logotyp
varuautomater på företag

Køb automater til kontoret

Lad moderne køleskabsløsninger erstatte gamle, kedelige skrueapparater på for eksempel arbejdspladser. Med oplukkelige skabe giver du kunderne mulighed for at se på produktet, inden de slår til. Dette forbedrer kundeoplevelsen og øger den gennemsnitlige kvittering. Hvis du ikke ønsker eller har mulighed for at købe din automat, kan du leje den hos os. Vi tilbyder dig alt hvad du behøver for at bygge din egen automat. Det inkluderer låse og en mobilløsning, der ikke kræver download af nogen app. Kunden kan komme i gang på få sekunder og håndterer både handel og betaling direkte på telefonen. Hurtig, fleksibel, moderne.

Scanna i mobilen

Sådan handler kunderne

Kunder starter processen ved at scanne en QR-kode. Herefter identificerer de sig med eksempelvis BankID. Systemet åbner herefter en visning i kundens mobiltelefon, hvor de kan låse døren op og handle. Når kunderne er færdige med at handle, kan de betale med Swish eller kort direkte på telefonen. Ingen app nødvendig. Pengene ender direkte på dine konti og går ikke gennem HonestBox.

Varuautomater

Lej eller køb automaten

Som med så meget andet er der selvfølgelig fordele og ulemper ved alt. At købe din maskine selv er en simpel mulighed, men måske ikke gennemførlig for dig. En bedre mulighed kunne være at lease automaten. Kontakt os, så hjælper vi dig med finansieringen.

Kontakt os
Säkerhet och uppföljning

Skyd alt selv

Du administrerer vores automater via en webgrænseflade. Der kan du tilføje produkter, se salg over tid, indtaste ordrepunkter, indstille åbningstider og meget mere. Du behøver aldrig at kontakte HonestBox for at foretage nogen indstillinger. Har du spørgsmål, kan du selvfølgelig kontakte os, så svarer vi på dem.