Opskaler din butik eller virksomhed med ubemandet teknologi.

Ubemandede systemer

Skræddersyede systemer efter dine behov. Sikker, fleksibel og overkommelig.

Sikkerhed

Ledende inden for hybrid og fuldt ubemandet handel siden 2015.

Om os

Campingplads

Øg servicen med ubemandede systemer

Gør det nemmere for dig selv, men også for dine campinggæster med ubemandede systemer. Med vores forskellige løsninger kan du gøre opholdet endnu bedre for dine gæster. Giv dem mulighed for at shoppe døgnet rundt. Vi kender alle den søde tand, der ofte kommer snigende om aftenen, eller når behovet for ble bliver akut, så er det en udvidet service at kunne handle døgnet rundt.

Valgautomat

Placer automater på campingpladsen og fyld dem med ting, som dine gæster kunne få brug for. Vi tilbyder både køleskabe og frysere, der er tilsluttet samme system.

Hybrid eller ubemandet butik

I dagene er det muligt at holde åbent med personale “som sædvanligt”. Nogle kunder sætter pris på det fysiske møde og muligheden for at stille spørgsmål og få hjælp, mens andre gerne vil handle senere og klare sig selv. Med en hybridbutik skaber du en løsning, der passer til alle og maksimerer dine salgsmuligheder.

Passage

Hvad mange ikke tænker over er, at HonestBox kan hjælpe med passage, låsning og oplåsning af døre. For eksempel kan vi styre toiletter, brusere og vaskerum med vores systemer. Dette er en kæmpe hjælp for dig, der driver en campingplads. Du kan holde styr på dem, der låser op med forskellige identifikationsløsninger og dermed få adgang til information om dine gæster, hvis det skulle blive stjålet eller udsat for hærværk.

Forskellige løsninger

Som du kan se, kan HonestBox hjælpe med forskellige ting. Hvad passer til dig og din virksomhed? Kontakt os for mere information og for at brainstorme ideer.