Opskaler din butik eller virksomhed med ubemandet teknologi.

Ubemandede systemer

Skræddersyede systemer efter dine behov. Sikker, fleksibel og overkommelig.

Sikkerhed

Ledende inden for hybrid og fuldt ubemandet handel siden 2015.

Om os

Hybrid butik

Hybridbutik

Ubemandede løsninger har taget Sverige med storm

Fra at have været et nicheprodukt så sent som i 2018, har vi i dag flere forskellige kæder og over hundrede selvstændige butikker rundt om i landet. Vanen blandt kunderne er også steget. Mange har prøvet at shoppe ubemandet mindst én gang.

Det næste naturlige skridt i udviklingen er hybridbutikker

De er også kendt som semi-unmanned eller semi-manned, men det er hybrid, der bedst beskriver, hvad det handler om. I stedet for at drive en butik uden personale på stedet, kombinerer butiksejerne det bedste fra begge verdener.

Personal på stedet

Med personale på stedet er det glimrende at sælge for eksempel tobak, medicin og spil med fuld kontrol over, at de havner i de rigtige hænder. Pakkeudbringning er også noget, der sker nemmere hos folk på stedet, på trods af de mange pakkeskabes popularitet. Derudover kan menneskelig personale naturligvis gøre det, som mennesker er bedst til – kommunikere med kunderne på en personlig måde.

Udvidet service

Hvad teknologien tilføjer er udvidet service

I stedet for at lukke klokken et på en søndag, er det muligt at have åbent hele dagen – og også natten, hvis man vil. Det betyder, at de langsomme, dyre timer, der ellers ville være uholdbare, kan håndteres af teknologi. Der bliver lidt færre muligheder for kunder, der vil have folkeøl, men de kan uden problemer købe mælk, brød og ost.

Hybridbutikker bruger ofte også teknologi til ubemandet dagshandel. Ved at aktivere Scan&Go, selvscanning på telefonen og ekspreskasser kan kunder, der har travlt, selv klare deres indkøb. Dette giver personalet mere tid til at hjælpe kunder, der har brug for mere hjælp. Simpelthen et vindende koncept for alle parter.

Hybridbutikker vil blive mere almindelige

Der er ingen tvivl om, at hybridløsninger vil blive mere almindelige. Da butikken normalt eksisterer i forvejen, er det en lille investering, der hurtigt kan give store overskud. Både uafhængige og kæder har taget dette op, og det er kun et spørgsmål om tid, før alle de almindelige koncepter tilbyder det.

Helt konkret skal en eksisterende erhvervsdrivende kun have en elektrisk lås for at kunne åbne døren, persienner til at låse varer ned, der ikke kan sælges ubemandet og eventuelt forstærke med et par kameraer mere. Alt andet er normalt allerede på plads, så det er forholdsvis nemt at komme i gang.

Investeringen er forskellig fra butik til butik, men de, der har haft tid til at komme i gang, vidner om, at investeringen betaler sig på en håndfuld måneder i form af øget salg. Den pose chips og cola solgt sent søndag aften er ren fortjeneste, for ellers var der lukket.

Merværdi for eksisterende kunder

Den måske vigtigste grund til at se nærmere på hybridbutikker er, at det skaber stor merværdi for eksisterende kunder, samt tiltrækker nye. Det er meget værdifuldt at kunne handle, når det passer dig, frem for når det passer købmanden. Det er især værdsat af dem, der arbejder usædvanlige timer.

For at opsummere er hybridbutikker simpelthen en måde at forbedre tilbuddet til slutkunden på. I stedet for at bygge en speciel butik til ubemandede mennesker, går forhandleren et skridt videre og kombinerer bemanding med teknologi. En perfekt kombination, der gavner alle i ligningen.

Kontakt HonestBox for at få hjælp

Hvis du er interesseret, har HonestBox alt hvad du behøver for at konvertere din eksisterende butik til en hybridbutik. Vil du hellere starte en hybridløsning fra bunden, kan vi selvfølgelig også hjælpe med det. Tipset er at gøre det hurtigst muligt, så nabobutikken ikke tager initiativet før dig og tiltrækker dine faste kunder.