Opskaler din butik eller virksomhed med ubemandet teknologi.

Ubemandede systemer

Skræddersyede systemer efter dine behov. Sikker, fleksibel og overkommelig.

Sikkerhed

Ledende inden for hybrid og fuldt ubemandet handel siden 2015.

Om os
29 december 2023

Direkten vælger HonestBox som teknisk leverandør til selvscanning og ubemandet handel

Direkten väljer HonestBox som teknisk leverantör för självscanning och obemannad handel

Direkten vælger HonestBox

Direkten, en af ​​Nordens største dagligvarebutikskæder, har valgt HonestBox som sin tekniske leverandør til selvscanning og ubemandet handel. HonestBox er en af ​​Europas førende platforme for ubemandet handel og tilbyder en komplet løsning, der omfatter både hardware og software.

Målet er, at alle Direkten-butikker skal tilbyde ubemandet handel i en eller anden form. HonestBox-løsninger vil gøre det muligt for Direkten at tilbyde sine kunder en mere bekvem og effektiv indkøbsoplevelse i forskellige former.

“Vi er meget glade for at have valgt HonestBox som vores teknologileverandør til ubemandet handel,” siger Richard Björkman, forretningsudviklingschef hos Direkten. “HonestBox-løsninger er avancerede og robuste, og de tilbyder et højt sikkerhedsniveau. Vi er sikre på, at dette samarbejde vil hjælpe os med at øge lønsomheden i vores butikker og fremtidssikre vores forretning.”

“Direkten er en førende spiller i convenience-branchen,” siger Magnus Berglund, CEO og ejer af HonestBox. “Vi er meget stolte over at have fået deres tillid. Dette samarbejde er et bevis på, at vi gør noget rigtigt.”

Om Direkten

Direkten er en af ​​Nordens største dagligvarebutikskæder. Kæden har omkring 300 butikker i Sverige. Direkten tilbyder en bred vifte af produkter, herunder mad, drikkevarer, tobak, hygiejneartikler og aviser.

Kontakt

Direktbutikerna Scandinavia AB
Richard Björkman – forretningsudviklingschef hos Direkten
E-mail: Richard.bjorkman@direkten.se
Tlf.: 070-686 33 13

The Honest Box of Sweden AB
Magnus Berglund – administrerende direktør
E-mail: Magnus@honestbox.se
Tlf.: 070-720 04 58