Opskaler din butik eller virksomhed med ubemandet teknologi.

Ubemandede systemer

Skræddersyede systemer efter dine behov. Sikker, fleksibel og overkommelig.

Sikkerhed

Ledende inden for hybrid og fuldt ubemandet handel siden 2015.

Om os

Automater på arbejde

Convini – eller køre selv?

At tilbyde adgang til mad og drikke på arbejdet er en enkel måde at gøre noget ekstra for dit personale. Når energien løber tør om eftermiddagen, er det fantastisk for de hårde arbejdere at kunne fylde op, og det er værdsat, at man ikke skal ud i regnen og rusk.

Tidligere var det eneste alternativ på markedet traditionelle automater. Du ved præcis, hvad vi mener. Store, kedelige blikkasser med bunker af spiraler med forskellige varer. En sulten medarbejder skal være meget tålmodig, hvis hun både vil have en drink og en proteinbar, når hun handler fra klassiske automater. Ikke en sjov oplevelse for automater på arbejdet.

Nu om dage har kølerne taget over, ikke mindst takket være Convini. De beviste, at der er en meget bedre måde at tilbyde mad, drikkevarer og snacks til deres personale på arbejdet. I et smart køleskab kan medarbejderne handle lige så nemt, som de henter varer i en almindelig butik med selvscanning. Det er det, du skal investere i, uanset om du har et kontor eller et lager.

automater på arbejde

En moderne automat med teknologi fra HonestBox. Her ser vi en fryser og et køleskab.

Convini mod udfordrerne – og dig

Der er flere måder, du kan løse dette på – smart adgang til mad på arbejdet. Det mest almindelige og nemmeste er at lade en etableret skuespiller klare alt for dig. Den førnævnte Convini er en af ​​de største spillere på markedet, men der er en lang række andre. Lokale aktører, for eksempel din kaffeleverandør, kan tilbyde dig et køleskab og med hjælp fra samarbejdspartnere fylde din automat på arbejdet.

Har du tid og mulighed, er der også mulighed for at køre alt selv i stedet for at købe en løsning hos Convini. Der er to store fordele ved at gøre alting selv. Begge dele har med penge at gøre – både på plus- og minussiden.

Først og fremmest er investeringsomkostningerne væsentligt lavere. Convini kan for eksempel kræve mange tusinde svenske kroner hver måned i lange kontrakter. De samlede omkostninger løber ofte op i seks cifre, hvilket er et betydeligt beløb for de fleste virksomheder.

Ydermere tager Convini hele overskuddet. Gør du arbejdet selv, må du selv tage det. Økonomien i et køleskab kan være relativt god det rigtige sted. Tager man ikke selve værket med, handler det mest om at tilbyde de rigtige produkter. Bedst før-datoer er ofte den største bekymring, når du køber dagligvarer.

God økonomi i køleskabene

Produkter i almindelige automater eller kølere har som udgangspunkt altid en margin på over 50 procent. Hvis du sælger varer for 10.000 SEK på en måned, er halvdelen af ​​de penge ren fortjeneste. Det kan være en god skilling til kaffekassen. Alternativt kan du tilbyde dine medarbejdere bedre priser eller give tilskud til gode (men måske mindre populære) valg, som er værdsat af mange.

Blandt de mindre, men stadig vigtige, fordele er, at du har bedre styr på både indhold og spild. Hos Convini er du ansvarlig for affaldet, og du kan ikke vælge frit blandt alle produkterne på markedet. Fylder du selv dit køleskab, kan du putte lige det, du vil, i dine automater.

For selv at komme i gang med automater på arbejdet, behøver du reelt kun at købe et køleskab eller fryser hos en leverandør. Så køber du den tekniske løsning hos HonestBox. Bestil hardwaren, saml på jobbet, og du er i gang med din egen Conviniklo.

Genvinder investeringen hurtigt

Et komplet køleskab fra HonestBox koster i dag omkring 20.000 SEK. Så tillægges det månedlige gebyr på 500 SEK. Hvis du forventer en omsætning på SEK 10.000, kan du få din investering tilbage på få måneder. Men det forudsætter selvfølgelig, at du har tid og lyst til at engagere dig som erhvervsdrivende.

Så hvad skal du vælge? Convini, eget køleskab eller andet? Det handler i sidste ende om, hvad du prioriterer. Handel er ikke for alle. Synes du det er en sjov udfordring, kan det være fantastisk givende, men er du helt uinteresseret i at følge med i salget og tale med dine kollegaer om produktvalg, skal du nok overlade håndteringen til en anden.

Skal du ud på det åbne marked for automater på arbejde, synes vi, du skal udfordre standardvalget Convini og spørge rundt blandt alternativer. Hvis du ønsker det, henviser vi gerne til leverandører i dit område. Ofte er de både bedre og billigere end Convini. De er selvfølgelig bedst, hvis de bruger HonestBox i bunden.

Tendensen er tydelig og de fleste vi taler med understreger vigtigheden af ​​smarte automater med godt indhold at vise frem på arbejdet – og det kan vi hos HonestBox hjælpe med!