Opskaler din butik eller virksomhed med ubemandet teknologi.

Ubemandede systemer

Skræddersyede systemer efter dine behov. Sikker, fleksibel og overkommelig.

Sikkerhed

Ledende inden for hybrid og fuldt ubemandet handel siden 2015.

Om os

Almindelige spørgsmål

Almindelige spørgsmål

Kan man sköta butiken själv?

Absolut. Interfacet er bygget, så du kan gøre alt selv.

Sælger du færdiglavede køleskabe?

Absolut! Stilfulde og moderne køleskabe leveres komplet med låsebetjening – bare sæt stikket i væggen og begynd at sælge.

Kontakt os for mere info.

Hvad med tyverier?

Dette er et mindre problem, end du måske tror. Vi har spurgt vores kunder, og tab som følge af tyveri er et godt stykke under 1 %, hvilket er under branchegennemsnittet. Grunden til dette er sandsynligvis, at mange butikker har kameraovervågning, som i kombination med BankID gør det nemt at følge op på eventuelle problemer.

Hvordan fungerer en ubemandet butik med HonestBox-teknologi?

Kunden scanner en QR-kode for at starte BankID. Efter identifikation kan du åbne døren og træde ind. Når kunden er indenfor kan kunden selv scanne med mobiltelefon eller der benyttes ekspres kasse. Varerne betales enten over telefonen eller i kasseapparatet med Swish eller kort. Snart også Google Pay og Apple Pay.

Hvad koster det?

Vores løsninger koster lidt forskelligt, alt efter hvad du ønsker. Det absolut bedste er at kontakte os, så regner vi med din løsning og dine behov!

Hvordan fejlfinder jeg?

Nogle gange er der problemer. Vi har samlet en række dokumenter og fejlfindingsvejledninger. Log ind på HonestBox og læs under Support og dokumentation, så finder du helt sikkert det, du leder efter.