Opskaler din butik eller virksomhed med ubemandet teknologi.

Ubemandede systemer

Skræddersyede systemer efter dine behov. Sikker, fleksibel og overkommelig.

Sikkerhed

Ledende inden for hybrid og fuldt ubemandet handel siden 2015.

Om os

HonestBox – Ubemandet siden 2015

Vi er HonestBox

Med erfaring i ubemandet siden 2015, vil vi gerne sige, at ingen anden virksomhed i branchen har mere erfaring med ubemandede butikker og ubemandet handel, end HonestBox har.

HonestBox, en spændende virksomhed etableret i 2019, er dedikeret til at udvikle fremtidens teknologi til ubemandet handel. Vi er overbeviste om, at denne form for handel vil blive en stor del af fremtidens detailhandel. I dag er vi på forkant med branchen og er stolte over at kunne tilbyde vores løsninger omkring 500 steder rundt om i verden, herunder i Sverige, Danmark og USA.

Som en lille, men energisk virksomhed er vi i dag drevet fremad af vores passionerede aktionærer. På trods af vores lille størrelse har vi oplevet en markant vækst, hvor salget er blevet fordoblet det seneste år. Vores succesfaktor? Hurtig respons, effektive processer og fleksibilitet i arbejdsmiljøet – uanset om det er i marken, på kontoret, derhjemme eller i bilen.

Vores styrke ligger i, at vi hos HonestBox udvikler vores egen teknologi fra bunden, som gør, at vi kan tilbyde løsninger særligt tilpasset udfordringerne i den ubemandede handel. Og alt dette til en konkurrencedygtig pris.

Vi stræber efter at være uafhængige, og vores næste skridt er at skabe en intern kundeserviceafdeling. Vi har bemærket, at antallet af kunder stiger hver uge, nogle af dem kommer fra nye brancher. Flere af vores kunder er store og indgår i kendte kæder som Direkten, Nära Dej, Handlar’n, ICA og Tempo. Denne udvikling stiller større krav til os, både hvad angår vores produkters funktioner og vores interne organisation. Netop derfor sætter vi nu ekstra fokus og ressourcer på at styrke vores kundeservice, for bedst muligt at imødekomme vores kunders behov og forventninger.