Opskaler din butik eller virksomhed med ubemandet teknologi.

Ubemandede systemer

Skræddersyede systemer efter dine behov. Sikker, fleksibel og overkommelig.

Sikkerhed

Ledende inden for hybrid og fuldt ubemandet handel siden 2015.

Om os
11 april 2024

HonestBox tar USA med storm

10 butikker og yderligere 50-100 i sigte i løbet af 2024

Stockholm, 11. april, 2024 – Det svenske teknologiselskab for ubemandede butikker HonestBox ekspanderer kraftigt i USA. Med 10 nye butikker i drift og månedlig vækst ser fremtiden lys ud.

“Markedet i USA er enormt, og HonestBox’ teknologi ser ud til at være noget, som butiksejere i USA rigtig godt kan lide. Vi tror på en vækst på 50-100 butikker i USA i 2024,” siger administrerende direktør Magnus Berglund.

HonestBox’ koncept er enkelt: Kunden bruger sin mobiltelefon til at identificere sig med en af ​​HonestBox’s identifikationsløsninger. Kunden låser herefter butik og butikker op via sin mobiltelefon eller i en hæveautomat. Betaling sker via den valgte betalingsløsning, fx med kundens mobiltelefon eller gennem en kortlæser. Systemet indeholder funktioner, der gør det muligt at holde styr på, hvem der kommer ind og ud. Denne model har vist sig populær hos kunder i Sverige, og nu ser HonestBox frem til at tage sin succes til USA.

“Vi er overbeviste om, at HonestBox kan revolutionere den måde, folk handler på i USA. Vores teknologi er nem at bruge, praktisk og effektiv,” siger administrerende direktør Magnus Berglund.

HonestBox’ ekspansion til USA er et klart bevis på, at HonestBox er en kraft, man skal regne med i den globale detailhandel.

Kontakt

Magnus Berglund, CEO og medejer

Magnus@honestbox.se