Opskaler din butik eller virksomhed med ubemandet teknologi.

Ubemandede systemer

Skræddersyede systemer efter dine behov. Sikker, fleksibel og overkommelig.

Sikkerhed

Ledende inden for hybrid og fuldt ubemandet handel siden 2015.

Om os

Åbn en ubemandet butik

Starta en obemannad butik

Åbn en ubemandet butik

At drive en butik uden altid at have personale på stedet er blevet mere og mere populært. Da vi åbnede Näraffär i Viken i 2015, var det den første af sin slags. I dag er der hundredvis af steder i landet, hvor man kan handle, selv når butiksejeren ikke er der. En fantastisk udvikling, der skabte nye muligheder.

Men hvordan går man frem for at starte en ubemandet butik? Det er et spørgsmål, vi ofte hører hos HonestBox, og i dette indlæg tænkte vi, at vi ville forklare, hvordan det kan ske. Mange af detaljerne er unikke for hver given situation, men overraskende meget er generelt, og vi håber, at selv de ulige tilfælde har noget at hente her.

Bemærk, at vi nok ikke fik alt. Teksten vil ændre sig over tid med flere detaljer og mulige rettelser. Kom gerne tilbage, hvis dine planer strækker sig over længere tid. Og du kan selvfølgelig kontakte os, hvis du har spørgsmål, bekymringer eller forslag.

Næste skridt

Det bedste du kan gøre, før du starter en ubemandet butik, er at kontakte os. Vi har stor erfaring og hjælper hjernen i mange stadier på vej.

Kontakt os for mere hjælp og information